ad

19 Δεκ 2010

Είναι 103 ετών και μπαίνει στο facebook από το iPad!


Η τεχνολογία χρόνια δεν κοιτά! Είναι 103 ετών, είναι το γηραιότερο μέλος του Facebook και μάλιστα μπορεί και το επισκέπτεται και από το iPad...H Lillian Lowe όπως λέει η ίδια «αναγκάστηκε» να γραφτεί στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνεί με τα 7 εγγόνια της και τα 13 δισέγγονά της.
Για πάντα νέα η Lil θυμάται το ναυάγιο του Τιτανικού, έζησε δύο παγκοσμίους πολέμους και τώρα ζει στους ρυθμούς της τεχνολογίας.

H σούπερ γιαγιά δανείζεται το λάπτοπ και το iPad του εγγονού της Steve για να σερφάρει.

Η Lillian από το Tenby της Νότιας Ουαλίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sun δήλωσε: «Το Facebook είναι ένας υπέροχος τρόπος για να βρεις αυτό που ψάχνεις και μερικές φορές παρά την ηλικία μου φλερτάρω με νεαρούς. Σε όλη μου τη ζωή διάβαζα βιβλία, τώρα ο υπολογιστής έχει κατά κάποιο τρόπο αντικαταστήσει το βιβλίο αφού μπορώ και επικοινωνώ με πολλούς ανθρώπους και ανταλλάζω απόψεις για τα γεγονότα» και συνέχισε: «Εδώ και αρκετές εβδομάδες μπαίνω καθημερινά στο Facebook και συνομιλώ με τα εγγόνια μου και όπως τους λέω με όλα αυτά που έχω ζήσει τίποτα δεν με σοκάρει.

Η Lil έχει 30 φίλους και μπαίνει τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα στο facebook.

«Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το iPad και ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα θα αποκτήσω και τη δική μου συσκευή. Έχουν βγει αρκετά καλά μοντέλα και περιμένω με ανυπομονησία και τα πιο αναβαθμισμένα», λέει η Lil.
H Lillian είναι επίσης φαν του Google Earth και το χρησιμοποιεί πολλές φορές ενώ αποκάλυψε ότι για να γίνει μέλος του Facebook ήταν ιδέα του εγγονού της Steve.

«H Lillian έχει εξαιρετική μνήμη και της αρέσει πολύ να είναι κοινωνική και να κάνει chat ακόμα και με ανθρώπους μικρότερούς της και που δεν έχει γνωρίσει από κοντά», είπε ο Steve.