ad

17 Δεκ 2010

Επιλογή όλων των φίλων σας σε πρόσκληση σε event ή group


Σίγουρα όλοι έχετε βρεθεί στη δύσκολη θέση επιλογής όλων των φίλων σας για ένα event που φτιάξατε, ή για ένα group... Σκεφτήκατε ότι θα πρέπει να κάνετε κλικ όλους τους φίλους σας έναν προς έναν. Εδώ θα βρείτε μια πολύ πιο εύκολη και γρήγορη λύση... Πολύ απλά όταν είστε στο παράθυρο επιλογής των φίλων σας κάντε επικόλληση τον παρακάτω κώδικα στη γραμμή διέυθυνσης του browser σας.

javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

Δείτε το βίντεο...



Μόλις λειτουργήσει, το κόλπο, ο browser σας δεν θα αποκρίνεται για μερικά δευτερόλεπτα (ανάλογα με τον αριθμό των φίλων που έχετε) ίσως και μερικά λεπτά. Κάντε υπομονή μέχρι όλοι οι φίλοι σας να επιλεχτούν (να πάρουν μπλε χρώμα).


Εναλλακτικά αν δεν δουλέψει αυτός ο τρόπος, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε έναν φίλο σας (στο ίδιο παράθυρο που αναφέραμε πριν) και άνοιγμα σε νέο παράθυρο ή σε νέα καρτέλα. Μόλις το νέο παράθυρο ανοίξει κάντε την ίδια διαδικασία επικόλλησης του κώδικα και θα λειτουργήσει σίγουρα.